Header Ads

Header ADS

Mai bine CUTIA MILEI la intrarea în SPITALE! Cine este ”pentru”?



Un proiect legislativ depus în Parlament prevede ca pacienții să poată face donații sau plăți suplimentare către spitale, pentru a se evita ”cadourile” care constau, de cele mai multe ori, în plicuri cu bani pentru medicii care acordă asistență.
Potrivit altor persoane informate, proiectul de lege - inițiat de Uniunea Salvați România (USR), dar semnat și de parlamentari din alte formațiuni politice - s-ar referi la posibilitatea de a se face donații ulterioare și opționale pentru unitatea medicală în care pacientul a fost îngrijit.



Cineva a comentat online: Sună a cutia milei, aflată la intrarea în biserici... păi, mai simplu, la fiecare intrare în secțiile spitalului, să fie montate cutii transparente, din sticlă, în care să punem ''sponsorizarea'' aferentă, bineînțeles, supravegheată cu camere de supraveghere, pentru a ține o evidența... nu ? Cine este ”pentru” cutia milei în spitale?

Sursa Viața liberă

Cu ce se mai ocupă LOCURILE DE PARCARE din Galați. Dacă tot sunt... fără număr. În atenția Poliției Rutiere. Dar și a Primăriei

Ce fel de TRECERE DE PIETONI îi lipsește Galațiului


Galați  Galați, astăzi!  Galați Brăila Implicare Civică și Politică  Sesizări, propuneri și reclamații - Galați  Împreună schimbăm Galațiul  Bloggeri Brăileni și Gălățeni  Bloggeri de top  Români pentru Români  


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: