Header Ads

Header ADS

Cu ce se mai ocupă LOCURILE DE PARCARE din Galați. Dacă tot sunt... fără număr


De exemplu, Ecosal și-a parcat... pubela.
Locurile de parcare din Galați sunt o problemă. Șoferii, dacă-i întrebi, reușesc cu greu să găsească un loc liber prin parcările din orașul de la Dunăre amintit. Pentru a-și lăsa autovehiculele în zonele unde au de rezolvat anumite probleme, conducătorii auto sunt puși în diferite situații. Unul încalcă legea, urcând mașina pe trotuar, altuia îi poți spune că ”Ai parcat ca un bou” etc..
Astfel, din cauza faptului că s-a ajuns în situația de a fi puține locuri de parcare (dintre care și cu plată) în raport cu numărul de mașini, în Galați este o dezordine totală privind acest subiect.



Dar dacă tot sunt... fără număr, doar pentru că, deocamdată, nu se aplică Regulamentul de atribuire şi folosire a locurilor de parcare rezidenţiale 😁, ce s-a gândit Ecosal. Să-și parcheze pubela 😆 Chiar pe două locuri, dacă s-ar putea...
De ce să ne gândim și la ceilalți?
Parfumul Teilor, 14 februarie 2018:


Facebook a introdus un BUTON nou. IATĂ despre ce este vorba


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: