Header Ads

Header ADS

Basarabia e România, graffiti autorizat în Galați? GALERIE FOTO



În Galați, pe ziduri, garduri și pe unde nu te aștepți, vezi graffiti. Doar într-o culoare sau o gamă întreagă (cel mai probabil, după posibilitățile autorilor), simple linii sau diferite mesaje, în imagini sau texte, aceste ”opere de artă” tronează sub ochii autorităților locale.

Printre cele văzute în Galați, se numără și mesajul Basarabia e România. Pot înțelege această luptă, doar că nu în acest mod.

Însă. Fraților, cred că îi puteți da înainte cu tupeu, deoarece autoritățile gălățene dau dovadă de o indiferență fără frontiere.

Și dacă tot doriți Unirea, să înțeleg că țineți la România. Deci, inclusiv la Galați. Așa că ați putea folosi doar graffiti-ul cu tricolorul 😁 să mai prindă orașul puțină viață prin culoare.



Pe de altă parte, de multe ori mă întreb, cum ar fi ca, în Republica Moldova, să apară mesajul Basarabia e Rusia, pe toți pereții și gardurile... pentru că, sigur, și peste Prut sunt pro și contra unirii cu România. (Chiar, dacă știi că există astfel de mesaje în țara ”fraților moldoveni”, lasă-mi și mie un mesaj, de preferat să conțină și foto.)

Pe viitor, dacă autoritățile locale vor putea stopa acest fenomen, ar putea totuși să le lase plăcerea celor care au astfel de ieșiri, prin implementare unei aplicaţii de graffiti pentru mobil sau tabletă. AFLĂ mai multe despre ideea cu aplicația - CLICK AICI

CITEȘTE ȘI despre MIZERIA de pe pereții clădirilor din Galați care nu se vede din Primărie - CLICK AICI

Mai jos, doar câteva imagini din Galați cu mesajul Basarabia e România:

 
 
 
  


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: