Header Ads

Header ADS

Cine mai poate salva orașul Galați


Ce a fost și ce-a ajuns orașul Galați... din cauza unora care, aflați (în special) în funcții de conducere prin instituțiile statului, au avut alte interese decât cele de dezvoltare a urbei sau/și a altora care au dat dovadă de incompetență. Vorbește gura lumii la malul Dunării gălățene.
Lume care, totodată, se întreabă dacă mai poate salva cineva orașul Galați, din mâinile celor care continuă să-i facă rău. Pentru că este foarte clar spre ce se îndreaptă Galațiul.
Dacă Superman ar exista în realitate și ar fi primar...



În imagine, graffiti, zona Potcoava de Aur (strada Prelungirea Traian), februarie 2018

Pentru toți cei pe care-i doare-n fund... ul curții de casele de patrimoniu

Cu ce se mai ocupă LOCURILE DE PARCARE din Galați. Dacă tot sunt... fără număr. În atenția Poliției Rutiere. Dar și a Primăriei

Ce fel de TRECERE DE PIETONI îi lipsește Galațiului


Galații de odinioară  Galați  Galați, astăzi!  Galați Brăila Implicare Civică și Politică  Sesizări, propuneri și reclamații - Galați  Împreună schimbăm Galațiul  Bloggeri Brăileni și Gălățeni  Bloggeri de top  Români pentru Români  #imagini 


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: