Header Ads

Header ADS

ACTUALIZARE | Unii nu dorm precum autoritățile gălățene


Am mai scris despre faptul că, prin Galați, mesaje sub formă de graffiti, care transmit dorința unirii Moldovei cu România, pot fi văzute la tot pasul. Chiar m-am întrebat dacă aceste desene-text, precum Basarabia e România, ce apar pe garduri sau pereți din oraș, nu sunt cumva autorizate. Cei care le tot fac poate chiar plătesc pentru apariția lor, dând astfel bani la bugetul local...



Unioniștii au planuri mari și pentru 2018, se poate vedea din graffiti-ul din imagine. Autoritățile gălățene, clar depășite de situație, ce planuri au pentru 2018, în vederea stopării acestor acțiuni de vandalizare?
A nu se înțelege că sunt contra unirii. Să se unească toată lumea, precum versul din Imagine (there's no countries), a lui John Lennon, ar fi cel mai frumos, dar nu să se ”lupte” în modul prezentat mai sus pentru cauza respectivă.

#refuz să am un oraș vandalizat!

O acțiune frumoasă, de exemplu, a fost cea din cadrul manifestărilor din 24 ianuarie 2018 prilejuite cu ocazia celebrării Micii Uniri. Când Acțiunea 2012, sprijinită de grupul Curățăm Galațiul au desfășurat un tricolor de 50 de metri și au cerut reîntregirea României cu Basarabia [detalii].
Sau cea din dreptul localităţii vasluiene Fălciu (de unde mi se trag rădăcinile 😁), când un drapel tricolor, cu o lungime record de 100 de metri, a legat, de Revelion, cele două maluri ale Prutului, marcând intrarea în Anul Centenar al Marii Uniri din 1918. Numeroase persoane din România (printre care și gălățeni) și din Republica Moldova au participat la desfășurarea tricolorului pe un pod feroviar dintre România şi Republica Moldova [detalii]. Așa da! FELICITĂRI!

(postare 26 ianuarie 2018)


VEZI mai multe postări cu eticheta Galați [CLICK AICI]


ACTUALIZARE, 21 septembrie 2018, ora 12,30. Nu am mai văzut mesajul.


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: