Header Ads

Header ADS

Românul Avram Iancu, nominalizat la titlul de ÎNOTĂTORUL ANULUI în LUME. Îl poți VOTA și tu



Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, primul care a reuşit să înoate toată lungimea fluviului Dunărea, aproximativ 2.860 de kilometri, a fost nominalizat la titlul de înotătorul anului de către World Open Water Swimming Association (California, SUA).
Înotătorul amator se află în competiţie alături de 12 înotători din întreaga lume, decizia finală urmând a fi comunicată la începutul anului viitor, pe baza voturilor primite. Se poate vota până pe 1 ianuarie 2018, la 12,00 (ora Californiei). CLICK AICI pentru mai multe detalii despre nominalizare
Ceilalți nominalizați sunt Evgenij Pop Acev (Macedonia), Antonio Argüelles (Mexico), John Batchelder (USA), Guillermo Bertola (Argentina), Stéphane Lecat (France), Dr. Lucky Meisenheimer (USA), Lynton Mortensen (Australia), Simone Ruffini (Italy), Petar Stoychev (Bulgaria), Sayed Ihsan Taheri (Afghanistan), Ferry Weertman (Netherlands) și Philip Yorke (Great Britain).

Avram Iancu, în vârstă de 41 de ani, este prima persoană din lume care a înotat toată lungimea Dunării fără costum de protecţie, reuşind această performanţă în 89 de zile. CLICK AICI pentru mai multe detalii
Avram Iancu este, de altfel, şi primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, pe 30 august 2016, fără să poarte costum de neopren, la capătul unui efort continuu de 17 ore şi 54 de minute în care a parcurs 62 de kilometri.

Un comentariu:

  1. Felicitări lui Avram Iancu! Măcar cei străini să aprecieze eforturile românilor!

    RăspundețiȘtergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: