Header Ads

Header ADS

Așa arată una dintre intrările în Galați iluminată festiv

Este vorba despre intrarea în Galați dinspre Brăila (pe dig). 24 noiembrie 2017.
-
Dinspre Bac, spre inelul de rocadă de la Ultimul Leu:

-
23 noiembrie 2017. Se tot aprind luminițe festive în Galați | Prin Galați se instalează beculețe festive. De ceva timp. Și se fac probe sau doar se lasă câte un semn pe unde se rămâne cu montarea acestora sau cuplarea la curentul electric, cine știe, de este câte o instalație aprinsă pe ici - pe colo... Dar sunt și zone unde porțiuni întregi sunt deja cu luminițe aprinse, gata pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Exemple de dat: aleea pietonală de la P-uri, Parcul Viva, strada George Coșbuc.
În seara de joi, 23 noiembrie 2017, strada George Coșbuc era plină, cât vedeai cu ochii de la Tribunal, cu ornamente precum cele ca în imaginea de mai jos. Dar te las pe tine să le vezi, la fața locului.

Iar rondoul de la Ultimul Leu era, de asemenea, cu luminițele aprinse, dar încă se lucra. Așa că voi reveni :-)
Și alte elemente ornamentale pe care le vom vedea de Sărbători (cel mai probabil aprinse - la cât a costat iluminatul public festiv în acest an - CLICK AICI) pe strada Brăilei - zona Potcoava de Aur spre Tribunal, apoi spre inelul de rocadă de la Ultimul Leu, pe o porțiune din strada Domnească și cam atât. Ca să nu divulg surpriza :-)) Cine știe, poate că nu te uiți pe sus:




Un site pentru cei care încep, de prin noiembrie, să ure de CRĂCIUN


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: