Header Ads

Header ADS

ATENȚIE, ȘOFERI, unde PARCAȚI! Dacă nu, IATĂ ce riscați

CLICK AICI PENTRU DETALII ->


Orice facem, trebuie să ne gândim și la ceilalți. Chiar dacă nu fac parte din familia noastră. Nu ne sunt prieteni. Sau ne sunt doar cunoscuți, și din vedere. Însă, realități din viața cotidiană ne arată contrariul.
Un exemplu este situația de la Policlinica Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei” din Galați. Când rampa de acces în instituția medicală amintită este blocată de câte-un șofer, care - fie din grabă, fie pe principiul ”nu stau mult” sau, cine știe, îi este rău - și-a lăsat mașina-n drum... Poate ar trebui autoritățile, conducerea policlinicii să intervină. Să pună niște ghivece pentru a delimita spațiul din fața rampei sau să mute rampa lateral. Ce să mai spun de amenzi...
ÎNGRIJORĂTOR! Cazul de mai jos nu este singular. Mă poți crede pe cuvânt sau poți trece pe acolo întâmplător și periodic pentru a te convinge 😜

Dragi șoferi, puteți continua să parcați în acel loc fără nicio grijă, pentru că riscați doar să vă bată obrazul cei care vor avea nevoie de rampă, din cauză că se vor chinui, eventual și cu alți semeni, să urce persoanele aflate în cărucioare peste treptele respective. Și trecând peste variantele unor inițiative mai păguboase, precum zgâriatul mașinii, a oglinzii rupte sau a cauciucului spart 😆😆 (că spre asta ne îndreptăm, se pare, fără impunerea unor reguli, atunci când lipsește omenia, educația) - ar mai fi varianta să ajungeți la rubrica ”Ai parcat ca un bou”.
RAMPA, oricare ar fi destinația ei - pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, pentru părinţii ai căror copii se află încă în cărucior, pentru marfă etc., NU SE BLOCHEAZĂ!!!

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: