Header Ads

Header ADS

ATENȚIE, autorități române, NU vă FURAȚI singure căciula!


Dacă tot este miercuri și sună alarma (ISU) (*), am zis să lansez și eu o avertizare 😀 Încă o dată, autorităților din România, de orice fel, ar trebui să vă alarmați, dacă aveți în plan să continuați în același mod cu privire la populația mioritică!! Și aici mă refer la partea negativă a ceea ce faceți.
Atenție, nu doar interesul vostru contează (așa cum ați dovedit, de cele mai multe ori, din '89 încoace)! Pentru că istoria, după cum s-a demonstrat de-a lungul timpului, se poate repeta, atunci când nu învățăm nimic din ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor.
Iată încă o dovadă că cei pe care îi conduceți - fie că au rămas pe meleaguri românești, fie că sunt plecați pe afară, după o viață mai bună - nu sunt chiar de neglijat.
Cei pe care îi conduceți sunt oameni, deci gândesc! Doar că românii sunt un popor mai răbdător. Adică, mai trec cu vederea. Însă spirit de observație există ->
și iată dovada (sursa foto: Viața liberă) ->
O persoană a făcut următoarea observație pe site-ul cotidianului gălățean ”Viața liberă”: ”Vai de capul nostru ce sirene avem...!”. VEZI MESAJUL - CLICK AICI și imaginea (mai jos) la care s-a făcut comentariul.
😆😆😆

ATENȚIE, dragi autorități de orice fel, nu mai continuați pe principiul ”lasă că merge și așa, nouă să ne fie bine”! Cu alte cuvinte, orice faceți cu privire la viitorul (cetățenilor) României este contorizat.


(*) Verificarea sistemelor de alarmare în caz de dezastre a demarat pe 18 aprilie 2017, la nivel național. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă continuă verificarea mecanismului de înştiinţare a populaţiei privind iminenţa producerii unor dezastre sau conflicte armate şi verificarea capacităţii de reacţie a autorităţilor privind acţionarea mijloacelor de avertizare/alarmare.

Imaginea de deschidere, din Galați, Piața Eroilor Revoluției din 1989. #imagini

Sună alarma! Sună alarma! Dar când ne trezim? Semnale de la populație către ISU


INADMISIBIL! Erou al României fără neam - CLICK AICI


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: