Header Ads

Header ADS

Un prim pas (pe o treaptă mai sus) în construirea unui AEROPORT în zona Galați-Brăila. Sau Brăila-Galați

Un prim pas (pe o treaptă mai sus) în construirea unui AEROPORT în zona Galați-Brăila. Sau Brăila-Galați


O petiție adresată Guvernului României solicita în 2013 construirea unui aeroport în zona Galați-Brăila. În ceea ce mă privește, ar putea fi și Brăila-Galați. Numai să fie.
Mesajul către cei interesați: ”Zona Galați-Brăila, a doua cea mai mare aglomerare urbană din România are nevoie de un aeroport! Aeroportul va atrage investitori în orașele de la malul Dunării, dezvoltând zona uitată de Guvernele României de-a lungul anilor! Votați petiția!!!”.
Au fost strânse puțin peste 20.000 de semnături. Și ar fi fost nevoie de 50.000.
Chiar nu reușim să adunăm semnăturile? Ce spui, te bagi și tu să aducem petiția în actualitate?
Prima linie aeriană din ţară. Galaţiul a avut aeroport timp de 35 de ani - AFLĂ DETALII - CLICK AICI



Când Galațiul conta pe harta României, i-a fost construit aeroport cu forța. Primul pasager, un brăilean


De ani de zile, Galaţiul imploră, cu mâna întinsă la Guvern, să iasă din izolare şi să intre pe harta infrastructurii de transport cu ce-o fi: aeroport, pod, autostradă ori măcar o şosea ocolitoare. Au fost însă vremuri în care Guvernul României se ruga de autorităţile gălăţene să accepte construirea la Galaţi a unui aeroport civil, pe lângă aerodromul militar existent. Şi, paradoxal, conducerea oraşului se împotrivea! CLICK AICI pentru mai multe detalii, inclusiv despre pasagerul brăilean

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: