Header Ads

Header ADS

Primăria Galați - imagine în două cazuri de primari certați cu legea

Pentru detalii, CLICK AICI ->

Căutând pe net cum se cresc girafe în apartament (*), vorba cuiva de pe net, am dat peste o știre tocmai de prin Timiș, în care se prezenta situația a două comune de pe-acolo care au rămas fără primari. Din cauză că unul - fiind cercetat într-un dosar de luare de mită - a ales să demisioneze, iar altul - fiind condamnat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la înșelăciune și complicitate la prezentarea unor documente false, într-un dosar de fraudare a fondurilor europene - a fost suspendat din funcție.
Iar cum știrea trebuia să aibă o imagine, cea mai potrivită a fost Primăria Galați 😆😆

...dar poate știe autorul ceva ce prin partea Galațiului nu s-a auzit (încă)? Dacă da, nu fii atât de subtil! Și dă și niște dovezi. Nu știi pe câți locuitori ai orașului moldovean i-ai face fericiți... 😆😆😆

Vezi știrea dând CLICK AICI

TUTORIAL pentru cel care nu are poză de deschidere la un text, fiind nevoit să ia și el de pe unde apucă. Încearcă să găsești o imagine cât mai generală. În cazul de față, cu siguranță, momeala a fost indicatorul. Dar, cel mai important, păstrează din poză doar ce este reprezentativ pentru articol! Sau măcar pune la finalul textului o observație precum că imaginea este cu titlu de prezentare.


(*) vorba cu girafele, pe scurt și reformulată din memorie: un student avea examen a doua zi la una dintre materiile studiate la facultate și, destul de târziu, s-a pus pe căutat informații și pe internet. Dar, spre dimineață, a realizat că a ajuns să caute... cum se cresc girafe în apartament.
VEZI logo-ul unui oraș din România, numai bun pentru un site de matrimoniale - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: