Header Ads

Header ADS

Ai văzut ce măsură s-a luat pe faleza superioară din Galați. Privind unii COPACI. Acum, o vezi aplicată și pe alte străzi



IATĂ când sunt foarte mândră de autoritățile gălățene. Da, sunt și astfel de momente. Când sunt foarte mândră de autoritățile gălățene. Deși mai toți vedem doar părțile care sunt de criticat. Sau, cel puțin, doar pe acelea le scoatem în evidență. (Fără îndoială, în scop bine intenționat, deoarece vrem cu toții să avem un oraș cât mai frumos și bine dezvoltat.)
Mai sunt și cele de lăudat. Gesturi simple care (cu toate că fac parte din sarcinile de zi cu zi a celor care au în fișa postului aducerea și păstrarea unui oraș la un nivel de lăudat) nu ar trebui trecute cu vederea. Cum ar fi exemplele de mai jos. Iar lista rămâne deschisă.
Tu când te-ai oprit să te bucuri de ceva reparat de angajați din serviciul administrației locale. Ori de vreo modificare adusă în ajutorul nostru, al cetățenilor, și implicit a lor și a celor apropiați lor. Sau de orice făcut în scopul amintit anterior, de-a avea un ”oraș de oraș”. Da, să mai și apreciezi.
Și acum detaliile depixelate promise:

-> Ai văzut ce măsură s-a luat pe faleza superioară. Privind unii copaci. Ei bine, o poți vedea aplicată și pe strada Domnească (noiembrie 2017):

-> Măsura autorităților luată în privința copăceilor de pe faleza superioară (octombrie 2017):

-> Ce se mai repară prin Galați:

[în continuă actualizare, sper. Și cum nu le pot vedea pe toate, primesc astfel de detalii cu plăcere, dacă le observi prin Galați și vrei să le afle și ceilalți]


-> Groapă astupată (uite cum arăta înainte - CLICK AICI):


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: