Header Ads

Header ADS

Danube Jazz & Blues Festival, la Teatrul Muzical din Galați. PROGRAM și PREȚ BILETE



Teatrul Muzical Nae Leonard din Galați anunță o nouă ediție a festivalului de jazz și blues. Danube Jazz & Blues Festival 2017 se va desfășura în perioada 3 - 5 noiembrie.

PROGRAM:
Vineri, 3 noiembrie, ora 18,00, New Levites
Sâmbătă, 4 noiembrie , ora 18,00, Leonard Theatre Band
Duminică, 5 noiembrie, ora 18,00, WHEN VIOLIN MEETS GUITAR

PREȚ BILETE:
Preţ abonament (3 zile) - 64, 8 lei
Preţ bilet întreg (pe o zi) - 32, 6 lei
Preţ redus pentru studenţi, elevi şi pensionari (pe o zi) - 21,8 lei


Potrivit Teatrului Muzical, ”New Levites este o trupă muzicală profesionistă, recunoscută pe plan naţional şi internaţional, cu sute de concerte în SUA şi Europa”.
Cyfer este ”unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti ai scenei Blues Rock din România”, ”un maestru al interpretării libere şi al improvizaţiei”.
„Alex Calancea Band” este cea mai originală formaţie jazz/rock a momentului din Republica Moldova.
”Leonard Theatre Band: Orchestra de Revistă a Teatrului Muzical ”Nae Leonard” se prezintă într-o ipostază inedită, abordând un repertoriu nou: cel de jazz. Această realizare a fost posibilă datorită performanţelor individuale, experienţei şi polivalenţelor instrumentiştilor ce alcătuiesc formaţia: Marian Proca - chitară, Mugurel Bezman - bass, Emanoil Dragomir - tobe. Coordonatorul formaţiei este binecunoscutul dirijor, compozitor şi pianist gălăţean, Nicolae Mantu, muzician dedicat artei sale, cu o îndelungată activitate artistică pe scena teatrului. Alături de instrumentişti, vor evolua două cântăreţe apreciate şi recunoscute ale Revistei gălăţene, Mariana Pisică şi Cristina Vasopol.”
”Luiza Zan: Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă. Dintre respectivele colaborări amintim ZNE (the Zan-Neumann Ecuation), din 2009, alături de saxofonistul Eddie Neumann; AZZA (2009), trupa de gipsy punk/jazz/soul din care făceau parte Florin Barbu, Marcel Moldovan și Eddie Neumann;
EYOT este una dintre cele mai interesante trupe care au ieşit din Europa în ultimul deceniu. Cu multa energie și improvizație EYOT aduce un sunet original îmbinând mai multe stiluri, trecând de la rock la jazz, punk şi muzica ambientală.”
”WHEN VIOLIN MEETS GUITAR se impune, în primul rând, prin forţă pieselor abordate: Enescu, Vivaldi, Bach, Piazzola, Brahms, Mancinni, Brubeck, Jobim, Django, cât și pentru armonizarea unor celebre piese din folclor pe structura clasică.”
”Vasko The Patch (pe numele său adevărat Vasil Georgiev) este o personalitate a muzicii bulgare care a avut parte de o serie de aprecieri de-a lungul anilor, muzica sa fiind înregistrată pe o serie de albume discografice.”
”NIGHTLOSERS este o trupă înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc”, sunt detalii postate pe pagina de Facebook a teatrului - CLICK AICI.

Sursa Facebook, Teatrul Muzical "Nae Leonard"

De acum poți CUMPĂRA BILETE la Teatrul Dramatic din Galați și ONLINE - CLICK AICI pentru detalii


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: