Header Ads

Header ADS

De acum poți CUMPĂRA BILETE la Teatrul Dramatic din Galați și ONLINE




Potrivit unui anunț postat pe site-ul Teatrului Dramatic din Galați, Fani Tardini, din 24 octombrie 2017 funcționează sistemul online de achiziție al biletelor pentru reprezentațiile teatrului amintit.
Pentru a intra, online, în posesia biletelor, accesezi site-ul Teatrului Dramatic (VEZI AICI), dai click pe secțiunea BILETE și... te descurci, urmând pașii intuitiv.
Sau poți citi mai jos un TUTORIAL în acest sens.


Pentru a intra, online, în posesia biletelor - dai CLICK AICI, fiind astfel direcționat pe o pagină unde sunt prezentate spectacolele. Îți alegi din listă ce reprezentație vrei să vezi, dai click pe dreptunghiul din dreapta (colorat și care conține o dată și o oră) și îți alegi locurile în sală (Ce este SUUUPER, că vezi ce locuri mai sunt libere). Apoi, ai în dreapta, două opțiuni: ori alegi un alt spectacol, ori dai click pe dreptunghiul CONTINUĂ, date de livrare - care se activează după ce îți alegi locul în sală. Ceea ce îți permite să vezi și câți bani ai de dat. Astfel ești direcționat pe o pagină unde va trebui să îți completezi date personale (prenume, nume, e-mail, telefon). Bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile. Lași bifat sau nu căsuța Vreau să aflu noutăți, trimite-mi newsletter. (Nu intra în panică, numărul de telefon îl dai pentru a fi informat în cazul în care spectacolul nu va mai avea loc sau se va juca o altă piesă.)
Dacă ai completat formularul (nu-i de omis nicio rubrică), se activează dreptunghiul CONTINUĂ, pagina de plată, pe care va trebui să dai click. Ajungând astfel pe o pagină unde vei fi nevoit să completezi un formular cu datele cardului pentru a fi făcută plata, după care vei primi biletele pe adresa de e-mail specificată.

CITEȘTE ȘI: O nouă ediție a Festivalului Internațional ”Leonard” (PROGRAM) - CLICK AICI

Cum se procedează mai departe, nu știu. Dar voi reveni cu informații după ce voi achiziționa astfel un bilet, două la teatru. Dacă ai idee cum se procedează, îți sun recunoscătoare de-mi trimiți detalii.
Cel mai probabil, biletele primite pe mail se scot la imprimantă, pentru a le avea la îndemână atunci când vei dori să intri la teatru. Sau, fiind ”pentru” protecția mediului, doar le poți arăta în format electronic. Sau dai niște date de pe ele.

VEZI ANUNȚUL - CLICK AICI

Iată ce se joacă, în acest WEEKEND, pe scena TEATRULUI DRAMATIC din Galați:
27 octombrie, ora 19,00, Pelicanul
28 octombrie, Cabinierul
29 octombrie, RECITAL DE POEZIE VLAD VASILIU&INVITAȚII – ÎNTRE SACRU ȘI PROFAN

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: