Header Ads

Header ADS

De ce este o operă de artă din Galați atât de VALOROASĂ? Pentru că se confundă cu modelul (Dar este LĂSATĂ SĂ SE DEGRADEZE!!)

De ce este o operă de artă din Galați atât de valoroasă? Pentru că este confundată cu modelul... (după cum se poate vedea în imagine). Și ce fac autoritățile gălățene? O lasă să se deterioreze!!!
Este vorba despre chioșcul rustic aflat în Parcul CFR. Acum, cu graffiti și ”călcat în piciore” de copii (cărora, mă întreb, oare la școală, la ora de desen de exemplu, li se prezintă și operele de artă din oraș?).
Și cel mai grav, bucăți din copacii artificiali pe care inginerul Vasile Petrescu i-a construit în 1913 - CLICK AICI pentru mai multe detalii - zăceau prin iarba cosită!

Cine știe unde se poate suna în astfel de cazuri (pentru a salva bucăți dintr-o operă de artă - cumva la Poliție?), să-mi lase un mesaj la secțiunea comentariilor sau pe Facebook, dând click aici. Mulțumesc anticipat!

Astăzi, 12 iunie, voi trimite on-line o sesizare Primăriei Galați. [UPDATE, 12 iunie, ora 13,00: Am trimis două solicitări, una prin formularul de pe site-ul Primăriei, de la rubrica Contact, iar alta de pe mail-ul personal la adresa sesizari@primariagalati.ro, găsită pe site-ul instituției.]
VEZI RĂSPUNSUL - CLICK AICI

Mai jos, câteva imagini cu chioșcul rustic, din zilele... anului 2017:

 
 
 
 
 
Postare 12 iunie 2017, ora 7,00


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: