Header Ads

Header ADS

Ploaie torențială la Galați | VIDEO



Meteorologii au avut dreptate. Ori ploaia de care ne avertizau aceștia s-a gândit să nu le strice reputația și a ieșit în stradă. Iată cum era acum câteva minute prin Galați (imagini video).


Dar înainte, să vă ”dezvălui” ce se spunea, cu cel puțin două zile în urmă, în prognoza meteo de pe Yahoo Weather. Potrivit sursei, începutul de weekend, mai exact ziua de sâmbătă, va fi una cu ploi torențiale, probabilitate de circa sută la sută. Dar să nu devenim posaci, în următoarea zi, printre nori, vor fi și raze de soare.


Se mai spunea că valoarea maximă a temperaturii va ajunge în acest weekend la 16 grade Celsius (maximă preconizată pentru duminică, deoarece sâmbătă ar fi de doar 14 grade Celsius). Iar pe timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, mercurul în termometre va coborî până la 6 grade Celsius.

Pentru duminică, se preciza că nu sunt șanse de precipitaţii.

Vântul va bate mai puternic sâmbătă, cu o viteză de până la 22 de kilometri pe oră. Tot potrivit prognozei citate. În următoarea zi, valoarea vitezei va fi de doar 10 kilometri pe oră.

Află ce poți vedea prin Galați când nu plouă - CLICK AICI PENTRU DETALII


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: